• U bevindt zich hier:
  • Home
  • /
  • Opleidingen

Opleidingen

 

Schadelastbeheersing rond ziekte en arbeidsongeschiktheid begint bij de bron: de werkgever die werknemers in dienst heeft. De wet- en regelgeving is echter complex. Daarom hebben wij met Enkwest Opleiding & Advies een aantal opleidingen samengesteld, die de betrokkenen bij werkgevers meer inzicht geven in de complexiteit. Want door een verbeterd inzicht in wat de overheid met privatisering voor ogen heeft, zal een werkgever andere keuzes maken en zullen de intern betrokkenen anders handelen.

Deze opleidingen zijn bedoeld om vanuit de aanwezige kennis en ervaring op de HRM- en P&O afdelingen meer verdieping en samenhang te tonen, voor alles rond preventie, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Werkgevers moeten een aantal zaken regelen, bij andere aspecten zijn er weer keuzemogelijkheden. Op grond van welke informatie kunnen deze keuzes gemaakt worden. En hoe passen private verzekeringen hierbij?

De maatwerk opleidingen en verdere opleidingen die u behulpzaam kunnen zijn in uw vak vindt u in het menu links op deze webpagina.

Naam opleiding
Datum
 

Er zijn geen opleidingen gevonden.