Bel mij terug

vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur (op werkdagen) terug!

Contact opnemen

ENgage werkgeversadvies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon:  055 - 576 00 39
Email: info@engage-wa.nl

Opleiding Maatwerk

Aanleiding voor de opleiding Maatwerk
Verzuimbegeleiding en arbeidsongeschiktheid heeft veel verschillende invalshoeken. Denk hierbij aan het proces, de financiële kant of de arbeidsrechtelijke benadering. Veel werkgevers hebben deze materie voor het grootste deel goed georganiseerd. Toch bestaat er bij veel werkgevers behoefte aan een stuk aanscherping, detaillering of het up to date krijgen van de wet- en regelgeving rond ziekte en arbeidsongeschiktheid. ENgage Werkgeversadvies is in staat om hiervoor een opleiding op maat te organiseren.

Wat is de opleiding Maatwerk ?
Op basis van uw wensen en onze ervaringen stellen we een programma samen rond de verzuimproblematiek. Hierbij kan een eigen keuze gemaakt worden rond de te behandelen onderwerpen, de diepgang of de aandachtspunten. Denk hierbij aan kennis, vaardigheden, praktische tips etc. Ook wordt in samenspraak met de u de studie-intensiteit bepaald of het aantal bijeenkomsten.

Waarom de opleiding Maatwerk ?
Veel opleidingen die u kunt kopen bij de diverse opleidingsinstituten houden geen rekening met de inmiddels door uw mensen opgedane praktijkervaring. Of passen niet binnen een beoogd tijdspad. Om aan uw wensen te kunnen voldoen bieden wij de mogelijkheid om wel tot maatwerk te komen. Waarbij al onze kennis, vaardigheden en opgedane ervaringen geheel beschikbaar zijn om uw mensen beter en deskundiger te maken.

Voorwaarden
Voor een effectieve training zijn de volgende zaken van belang:

  • Werkzaam in het speelveld, bijvoorbeeld als HR-adviseur, Arbo-deskundige of casemanager
  • Affiniteit met wet- en regelgeving
  • Gevoel voor cijfers
  • Een open houding richting medecursisten, waarbij u praktische informatie wilt delen.

Meer informatie
Opleidingen zijn geheel op maat samen te stellen. De volgende maatwerkopleidingen hebben wij inmiddels verzorgd:

  • Eigen risicodrager ZW, wat nu? Hierbij is aandacht besteedt aan de claimbeoordeling, de interne verzuimprotocollen maar ook de ZW-uitbetalingen. Wie doet wat?
  • Dagloon ZW; op welke wijze wordt het dagloon voor ZW-uitkeringen bepaald?
  • Financiële inzichten rond 12-jaar verantwoordelijkheid bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Leidinggevenden zijn casemanager, maar missen de helicopterview.

Planning en tijdsduur
De opleiding wordt (bijna altijd) gegeven op een door de werkgever te organiseren trainingslocatie. De cursustijden kunnen in overleg worden samengesteld.

Tarief
Voor een maatwerk opleiding moet u denken aan een bedrag van rond € 1.500,- per trainingsdag, aangevuld met 21% Btw. Eventuele aanvullende kosten voor materiaal (naslagwerk, casuïstiek etc.) zullen in overleg worden vastgesteld.

Aanmelden
Wilt u meer informatie hebben over een maatwerkopleiding, dan kunt u contact opnemen met Janthony Wielink