Contact opnemen

ENgage werkgeversadvies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon:  055 - 576 00 39
Email: info@engage-wa.nl

Opleidingen WIA

ENgage werkt samen met Enkwest Academie voor opleidingen.

 

Omgaan met WIA Schade; 3-daagse opleiding (ook los te volgen)

Deze driedaagse opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de financiële gevolgen van langdurig arbeidsongeschikte (ex-) werknemers. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als arbeidsdeskundige , WIA- schadelastbeheerser of casemanager Verzuim en Arbeidsongeschiktheid en wilt u de focus verder verleggen op schadelastbeheersing? Dan is deze opleiding geschikt voor u!

In deze opleiding wordt in 3 dagen dieper ingegaan op de mogelijkheden van schadelastbeheersing in relatie tot de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen – de WIA. Zowel inhoudelijke als financiële aspecten worden behandeld. Ook de rol van de diverse betrokken partijen , zoals WGA eigen risicodragende organisatie , maar ook verzekeraars komt aan bod. Inschrijven kan zowel voor de gehele driedaagse opleiding, maar het is ook mogelijk om voor de losse dagen in te schrijven.

Masterclass WIA  voor De WIA-specialist
De WIA bestaat al enkele jaren en voor u als ervaren casemanager of adviseur heeft deze wet geen verrassingen meer. En toch knaagt er  wellicht wat bij u: ‘ben ik wel op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen?’.Weet u  de laatste stand van jurisprudentie? Past u  goed het maatregelenbesluit toe?
Weet u van de uitspraken van CRvB rond ‘procesbelang’. Ziet u  de combinatie met ‘werken’ voldoende? Welke gevolgen heeft het beoogde uitstel rond WGA-flex.
Deze onderwerpen komen aan de orde in een speciale WIA-masterclass, bedoeld voor de WIA-specialist. Meer informatie of aanmelden klik hier.

NB: Om deze opleidingen goed te laten aansluiten, wordt uitgegaan van enige ervaring op het gebied van WIA-schadelastbeheersing . Mocht u deze ervaring nog niet hebben, dan verwijzen wij u graag naar de opleiding “Basis Casemanagement” . Voor meer informatie klik hier.

Meer informatie en aanmelden voor  alle WIA opleidingen klik hier