Deskundigheid & kwaliteit

Deskundigheid en kwaliteit staan bij ENgage hoog in het vaandel. Maar gelijktijdig weten we dat deze begrippen door iedereen geroepen kunnen worden. Daarom leggen wij zelf de lat heel hoog en laten wij ons graag beoordelen.

Onze kwaliteit en deskundigheid is verkregen door jarenlange ervaring. De collega's die ENgage naar buiten toe vertegenwoordigen kunnen zich beroepen op jarenlange ervaring als UWV-werkgeversadviseurs, senior accountmanager inkomensverzekeringen, werkgeversadviseur bij een assurantietussenpersoon of werkzaam bij een gevolmachtigd agent rond inkomensverzekeringen. De liefde voor het vak en het willen begrijpen stralen ze aan alle kanten uit.
Daarnaast zijn drie collega's opgeleid tot casemanager en een collega is een ervaren en afgestudeerde arbeidsdeskundige. Verder is er veel expertise rond inkomensverzekeringen; een must in de uitvoering van de taak als specialistisch casemanager.

De focus van ENgage is smal (inkomensverzekeringen), maar gelijktijdig ook weer breed. Want iedere werkgever heeft personeel en wordt hiermee geconfronteerd. Of er nu sprake is van ziekte of niet.

Alles bij elkaar heeft ENgage het overzicht over het hele speelveld van 'publieke en private inkomensverzekeringen'. Daar willen wij de werkgever van laten profiteren: wees kostenbewust!