Organisatie en mensen

ENgage Werkgeversadvies ondersteunt werkgevers in de steeds ingewikkelder wordende sociale zekerheid. De marktwerking rond ZW- en WGA- eigenrisicodragerschap concentreert zich rondom de hoogte van de premie, terwijl het eigenlijk om schadelastbeheersing én de mens achter de arbeidsongeschikte zou moeten gaan.

Daar helpen wij werkgevers mee. Met ervaren en toegewijde medewerkers en ruime ervaring rond ZW- en WIA-casemanagement staan wij werkgevers vanaf 2010 bij met advies en begeleiding.

Onze kennis willen wij graag met u delen en uitbreiden. We zoeken daarom ook altijd de verbinding met specialisten buiten ons bedrijf. Zo zijn we in 2019 samengegaan met Van Lanschot Chabot Holding BV. Met schaalgrootte en meer kennis kunnen we casemanagement verder integreren in een brede zorg & verzuim dienstverlening.

Vanaf 1 januari 2019 is ENgage Werkgeversadvies een 100% dochtermaatschappij van VLC & Partners B.V.

De mensen achter ENgage werkgeversadvies:

 
Janthony Wielink (j.wielink@engage-wa.nl)
Oprichter en initiator. Janthony wordt veel ingezet als trainer of spreker om op een toegankelijke wijze de materie duidelijk te maken. Verder helpt hij ook veel adviseurs op weg om de juiste keuzes te maken als ondernemer in deze steeds veranderende advies-omgeving. De ervaring van Janthony is altijd gericht op de 'inkomensverzekeringen': bij een grote verzekeraar in de binnendienst, binnen een volmacht-advieskantoor en als accountmanager van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Cum laude afgestudeerd casemanager en heeft zitting in de commissie Toets- en eindtermen van het CDFD (voor het onderdeel Zorg & Inkomen: permanente educatie voor de Wft).
Janthony weet altijd op een eenvoudige wijze tekst en uitleg te geven van de complexe methodiek. Of in een één-op-één gesprek, of via een groepsbijeenkomst. Maar ook de rapportages zijn helder en bondig.
 

Ilona Pasman (i.pasman@engage-wa.nl)
Voordat Ilona eind juni 2016 bij ons kwam werken was zij vele jaren werkzaam bij een grote bank. Veelal als spin-in-het-web in een ondersteunende, administratieve rol. Gestructureerd en nauwkeurig werken met oog voor detail is haar dus niet onbekend. Zij ondersteunt onze casemanagers met tal van administratieve taken en telefonische ondersteuning op het gebied van ZW, WIA en Bezwaar & Beroep. Door een goede planning en organisatie houdt ze overzicht en zorgt ze ervoor dat bij ENgage alles achter de schermen op rolletjes loopt.

Dorien Dirksen (d.dirksen@engage-wa.nl) Voordat Dorien bij ENgage kwam werken heeft ze 13 jaar gewerkt als verzuimmanager bij een grote supermarktdiscounter. Ze heeft zich hier gerealiseerd wat verzuim doet met een organisatie en is zich bewust geworden welke gevolgen dit heeft. Door deze ervaring kan ze zich goed inleven in de verschillende partijen die betrokken zijn bij verzuim. Ze vindt het belangrijk om vanuit meerdere perspectieven de belangen van de betrokkenen in kaart te brengen om zo een goede afweging te kunnen maken en advies te kunnen geven. Wat haar erg aansprak bij ENgage (en waar ze ook trots op is) zijn de verschillende specialisten die bij ENgage werken. Ze heeft zich verder kunnen verdiepen als specialist in de Ziektewet en zichzelf verder kunnen ontwikkelen in de functie van casemanager. In november 2019 is ze gestart met de opleiding Casemanager regie op verzuim (Crov) en in februari 2021 heeft ze haar diploma behaald.

Gea de Boer (g.deboer@engage-wa.nl) Na bijna 20 jaar ervaring in de financiele branche als financieel adviseur en budgetcoach heeft Gea de opleiding arbeidsdeskundige met goed resultaat afgerond en is sinds januari 2020 werkzaam bij ENgage als casemanager WIA en arbeidsdeskundige. Naast het werk is zij vrijwilliger bij Depressievereniging, waar zij begeleider is van een lotgenotengroep. In de warmere seizoenen van het jaar rijdt ze graag op de motor.

Leony Slagter, Rccm (l.slagter@engage-wa.nl) Per 1 februari 2020 in dienst als vestigingsmanager. In 2010 heeft Leony als Ziektewet casemanager de wereld van de Sociale Zekerheid betreden. Binnen een grote uitvoerder van de Sociale Zekerheid heeft zij zicht inoudelijk kunnen ontwikkelen tot register casemanager. De 5 jaar erna heeft zij gewerkt als teammanager en was verantwoordelijk voor de uitvoering van de Ziektewet voor de groot zakelijk markt. Omdat ze de mogelijkheid zag voor uitbreiding van de Ziektewetdienstverlening heeft ze in de jaren erna zichzelf en de organisatie verder kunnen laten ontwikkelen door een WGA afdeling op te zetten. Het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening en het opzetten daarvan beviel erg goeden zo heeft zij een paar jaar als consultant Sociale Zekerheid gewerkt bij een intermediair waar ze verantwoordelijk was voor het opzetten van preventie en verzuim/WIA dienstverlening. Nu een nieuwe uitdaging aangegaan bij ENgage en is onder andere met haar ervaring en kennis een waardevolle toevoeging.

Overige betrokkenen
Naast de hierboven genoemde collega’s kan ENgage gebruik maken van de deskundigen die werkzaam zijn binnen Enkwest Opleiding & Advies. Zo wordt dagelijks de vakpers bijgehouden (kenniscentrum) en lopen de georganiseerde opleidingen (op onze eigen locatie of in company) soepel door de opleidingscoördinator. En zijn diverse bevlogen docenten beschikbaar voor het verzorgen van trainingen, workshops of langere opleidingstrajecten.