Nieuwe medewerkers

Dit voorjaar hebben we bij ENgage twee mooie aanwinsten mogen ontvangen: Leony Slagter en Ingrid Hartemink. We stellen ze graag even aan u voor.

Leony Slagter, Rccm per 1-2-2020 in dienst als vestigingsmanager

In 2010 heeft Leony als Ziektewet casemanager de wereld van de Sociale Zekerheid betreden. Binnen een grote uitvoerder van de Sociale Zekerheid heeft zij zich inhoudelijk kunnen ontwikkelen tot register casemanager. De 5 jaar erna heeft zij gewerkt als teammanager en was verantwoordelijk voor de uitvoering van de Ziektewet voor de groot zakelijke markt. Omdat Leony de mogelijkheid zag voor uitbreiding van de Ziektewetdienstverlening heeft ze in de jaren erna zichzelf en de organisatie verder kunnen laten ontwikkelen door een WGA afdeling op te zetten. Het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening en het opzetten daarvan beviel erg goed en zo heeft zij een paar jaar als consultant Sociale Zekerheid gewerkt bij een intermediair waar ze verantwoordelijk was voor het opzetten van preventie en verzuim/ WIA dienstverlening. Nu een nieuwe uitdaging aangegaan bij ENgage Werkgevers advies en is onder andere met haar ervaring en kennis een waardevolle toevoeging.

Ingrid Hartemink per 1-4-2020 in dienst als Ziektewet casemanager:

Na een carrière in de gezondheidszorg, is Ingrid zich gaan richten op de re-integratie. Sinds 2016 heeft zij, na het behalen van haar diploma voor casemanager, veel ervaring opgedaan bij een landelijk opererende arbodienst waarbij zij op alle vlakken van het re-integratie proces betrokken is geweest. Vanaf het moment van ziekmelding tot en met de WIA aanvraag heeft zij veel (ex-)werkgevers en werknemers ondersteund door mee te denken en het begeleiden naar een zo goed mogelijk haalbaar re-integratie resultaat. Ingrid overziet goed de belangen en obstakels voor alle betrokken partijen en vindt het een uitdaging om hier het allerbeste uit te halen. Hiernaast is Ingrid gediplomeerd coach waardoor ze ook goed kan communiceren wanneer het proces wat stroever verloopt.